Sunday, January 16

žebřík

nikoliv ten, pod kterým se nemá procházet, protože to prý nosí smůlu.

jen jsem si srovnala textové soubory s historií ajsíkjůčkových konverzací na hnůj podle velikosti... nestačím se divit. nutno ještě dodat, že se mi tu historie počítá od půlky listopadu 2002, to už je pěkných pár let.

ale nebudeme to zdržovat a přejdeme k vyhlášení výsledků.

21. lada
16. adbar
15. ivanka
14. aleš


toť k těm, kteří to tu občas čtou.

na krásném desátém místě se přičiněním dlouhého pobytu v jižní korei umístila blanka. tolik je toho potřeba probrat mezi námi děfčaty...

devět devět, kdo bručí, je medvěd, a medvěd je ... ano, blueskin! (sakra, toho neznám zrovna dlouho... taky máte dojem, že moc mluví, že jo?)

a už je tu číslo osm... je to překvapivé, nicméně s výsledky si zatím nikdo nehrál, úplatky přijímám, džejáre, pokud chceš výš ;)


sedmička je mé šťastné číslo. barborko. gratuluju. (ať žije argentina) (kolik témat to pravidelně řešíme? dvě? :)

jenom jedna šestka, kdyby byly tři, bylo by to lepší, ale i tak prosím o ďábelský smích i potlesk pro: paulieho!

a už jsme v první pětce, kterou začíná myšák, který také moc mluví a navíc už ho znám (až) moc dlouho. (viz prdel, prdel, řekněte to, řekněte prdel:)

na čtvrtém místě je martinka, která to tu snad raději ani nečte. i když možná proto, že o tom prostě neví.

bronzová medaile putuje do háje, pardon, na háje, za honzou verflem. to je hezké, jak dlouho se známe, a pořád se máme o čem hádat.

stříbro putuje k mé drahé, milované ženě esme-chan, které tímto srdečně děkuji za dlouhá léta psychické podpory, všechny vaječňáky, cigarety a objetí ve chvílích největší nouze.

a o celých 140 kB před druhým místem se třpytí zlatý... buvol ! ;) za necelé čtyři měsíce je to opravdu výkon, takže má u mě panáka pastisu a doporučení nesedět pořád před monitorem :)

to je vše, přátelé. zase za rok na viděnou. a než abyste virtuálně konverzovali, běžte raději ven, možná bude polární záře.

No comments: