Saturday, September 9

zwíře je opice a ví o tom*

ach, ty hovory bé! tedy hovory s bsk! kdo ví proč, my dva se spolu vždycky chováme jako bychom právě vypili láhev vína, a co teprve když ji vypijeme.
máte plesnivej toustovej chleba, stěžuje si bsk (jako doma, jako doma!)
plíseň je zdravá. vytvoříš si protilátky: acylpirin, anopheles... hihňám se, a to jsme ještě ani nezačali hrát carcasonne, při kterém jsem vyhnala cizí (mužské ;) panáčky z města a shrábla třicet šest bodů (aspoň vidíte, jak je můj život poslední dobou vzrušující... potřebuju brno! vymést sklípky, vymést sklep, do rána chlastat... vidět codelovo kotě... zabít buvola... a tak dále.)
vůbec, s brnem mě poslední dobou pojí akorát vražedné mače v unrealu, ve kterých se mi nedaří se zlepšit, ale ono to přijde. (jako včera, v jedné ruce pekelné kuře z kfc, ve druhé sklenici vína, ve třetí myš a ve čtvrté klávesnici... kulturní večer jedna báseň.) nebo si aspoň potrénuju nadávky.
a z jiného soudku: na základě těchto dvou článků u chloé a muris vydávám podobné prohlášení: chlap, který se vyjadřuje pomocí zdrobnělin, je odporný. v podstatě to ani není chlap. tato, ehm, skutečnost mi leží v žaludku natolik, že nejenže jsem ji u obou zmíněných dam okomentovala, ale ještě prásknu, koho se to týká: drahého (ano, to je ironie) spolužáka (ne, to není ironie) pp. no fakt! kdyby někoho napadlo, jak mu naznačit, ať se okamžitě začne vyjadřovat normálně (protože až to udělá příště a budou po ruce ty krásné psychodlaždičky z naší školní chodby, tak dojde ke kontaktu s nimi a jeho hlavou), dejte mi prosím vědět.
jedinou výjimkou je (zcela nezaujatě) zwíře, který moji složku s fotkami s gdaňsku označil jako 20060826 gilmourecececek.
[* a za ten nadpis si může sám a s výše zmíněným adresářem nesouvisí.]

4 comments:

Anonymous said...

Já nevím, možná jsou i horší věci na tom světě. Třeba čtyři hvězdičky pro čtyři príma lidičky, které pošleš dál, nebo chcípneš?

Anonymous said...

nebo chcípnou oni? já nevím, to se mi ještě nestalo, nemůžu hodnotit :)

Anonymous said...

Mě vadí zdrobněliny i u ženských.

Anonymous said...

r1: jo, to mně taky, ale asi neznám žádnou ženskou, která by se takhle vyjadřovala :) nebo aspoň vůči mně.
honza: my víme, honzíčku :) co je malý, to je pjekný ;)