Friday, August 31

grey with orange sparkles

vlastní bydlení je uvolňující.
sny. vrací se mi tady sny, ve kterých je děj, které jsou živé a které si pamatuju. dneska se mi zdálo o sněhu.
a nějak nestíhám psát. není o čem? jednu z prvních nocí tady jsme se opíjeli s ivou a vaškem, což jako vždycky skončilo naprosto zběsile. hráli jsme i've never, vypili bílý rum, tuzemský rum, dozvěděli jsme se spoustu věcí, které jsme vědět nechtěli.
pak jsme hosty posadili na tramvaj, co nám stojí hned pod oknem a nešli jsme spát.
a celé to začalo jako nevinná dámská jízda.
a včera jsme byli s kulidou, chininem, dž (vůbec, ale vůbec se nezměnil) a jeho kamarádem na autíčkách. :m: mi vystřelil zelenou růži a když jsme odcházeli, hrála fontána.

taky z tramvaje

pouštím si on an island. spousta pichlavý hudby poslední dobou nějak obrušuje hrany.
na podzim máme plány, spoustu plánů, těším se. počasí už stejně podzimní, za oknem je fůra šedých mraků. asi je čas zase mrznout. a budou vánoce.
a v neděli jdem se šéfem na houby. snad porostou. a teď hurá do velkého města, pro knihy, věci, sladkosti a smetanu do kafe.

6 comments:

Jan Boček said...

korektury (sedím teď v redukci a užívám si svoje první číslo časopisu):

ke "sny" patří "šílený". ta fotka je nádherná, nech ji tam. a zelená ne růže ale tulipán :)

e*v said...

sny jsou šílený vždycky. a růže to byla. zelená. a za fotku dík

ať se ti dobře redukuje

mr.jones said...
This comment has been removed by the author.
e*v said...

pro-sim-tě. co ty všechno nevydedukuješ z nevinný poznámky. když chceš fotku zajíce, tak je ti můj foťák dobrej, ale když si cvakám fotky, který stejně nikdo nikdy neuvidí, tak se musíš vztekat za každou cenu. nikdo tě nenutí číst můj blog, nebo komentovat můj život, tak to prosím raději nedělej. a ad autíčka: vážně nemám pocit, že bych ostatním něco zkazila. kdybychom se rovnou rozhodli nejít, pak by to bylo něco jinýho. ps: a pokud vím, na nikoho jsem neječela. to je jen tvoje interpretace mojí osobnosti, která ti holt nesedí. s tím nic neudělám.

mr.jones said...

jo, i takhle se to (s velkym kýblem snahy) dá vidět. Já ti rozumím a nebudu se tu ukazovat. Takže mizim

e*v said...

(púvodní dž komentář: "máš recht, džouns se nezměnil. furt ho sere, když někdo schválně prudí s foťákem i přes pěkné požádání, vadí mu, že se dohodne že se jde na autíška a po 3 jízdách to někoho přestane bavit a je mu fuk, jestli to tím ostatním zkazí nebo ne. a džouns se nezměnil a nezmění, pořád mu bude vadit, že se někdo chová zpovykaně a i na své blízké ječí kvůli maličkostem. Ale trochu se změnil, napíše to v klidu a slušně, i když vodpustit si to ještě furt nedokáže." to ja si jen udrzuju kontinuutu)