Thursday, April 19

ohryzky plavou

na ruku si při ranní nudné přednášce píšu pz. poté, co celý den marně přemýšlím, co jsem tím myslela, kliknu bezděčně na adresu informačního systému ůstavu a dojde mi to: předběžný zápis.
v úterý večer pršelo. úterky jsou zasvěceny dámské jízdě po břišních tancích. chodíváme do café therapy a mluvíme. :m: žárlí na naše probírání věcí chlapů, ale tohle je naše no-man's-land.
s akrab jezdíme na šlapadle okolo střeleckého ostrova.
chilli omáčka 12,90 - chlupaté ponožky 89,90 - ukrást plakát waterse - k nezaplacení. ukrást plakát waterse v hypermarketu, na očích unavených pokladní a stydícího se rodiče - no comment. k plakátu z koncertu tak máme ještě jeden a až budeme bydlet někde, kde si ho budeme moct pověsit, bude to fajn.
příměří je jako chůze po jehlách.
déšť absorbuje všechny ty vůně a padá mi do vlasů. ještěrky běhají po pokoji a krysám se ráno nechce z postele.
po dvou dnech stresu a napětí najednou slunce mezi mraky. máme se, díky za optání. občas bych se v duchu fackovala. někdy se musí myslet srdcem.
lie předávám poslední threadless trička a dostávám oranžové šaty. sluší, tvrdí :m:.
z nákupu oranžových věcí protože jsou oranžové asi nikdy nevyrostu. uplatnění pro pytlík okrasných barevných kamínků nenajdu, tak si aspoň naplním kapsu těmi vysypanými. a nadávám na výrobce bot, ty nejhezčí budou vždycky na podpatku.
a nikdy jsem nečetla text k money.
práce v prostředí kde bylo včera pozdě a tak je to pořád dokola nás nutí budovat si vedle tiskárny minibar. calvados a żubrówku. ne, tečka nad z není chyba.
57% tečka za pracovní dobou taky ne. na slunce!
(co takhle vzít lihovku a nadpis načmárat na monitor?)

No comments: